Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluj Arena va găzdui evenimente în aer liber din 12 iunie: teatru, concerte și stand-up comedy

Cluj Arena

Cluj Arena, stadionul pe care joacă meciurile echipa de fotbal Universitatea Cluj, va fi transformat în spaţiu destinat evenimentelor în aer liber, o parte a tribunelor fiind rezervate publicului, cu măsurile de distanţare impuse, şi cu maximum 500 de persoane în asistenţă. Primul eveniment: proiecţia filmului Bohemian Rhapsody.

Primul eveniment va avea loc în 12 iunie, anunţă Consiliul Judeţean Cluj, care a încheiat un parteneriat cu o agenţie de profil, potrivit news.ro.

Citește și: Marcel Vela, precizări despre a treia etapă de relaxare: ‘Vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele’

Astfel, vor avea loc seri de cinema, show de stand-up comedy, concerte etc.

Primul eveniment, în 12 iunie, este proiecţia pe un ecran led de mari dimensiuni a filmului Bohemian Rhapsody. În 13 iunie urmează concertul Trupei Grimus, iar în 14 iunie va fi o premieră: primul show de stand up-comedy în aer liber, cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Saşa şi Tudor Costi.

Publicul, în limita a 500 de persoane, va avea la dispoziţie scaune aşezate la doi metri distanţă, iar obligativitatea purtării măştilor de protecţie se va menţine, la fel ca şi triajul epidemiologic la intrarea pe arenă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.