Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluj: Bărbat găsit mort într-o gospodărie din Dej. Poliţia a deschis o anchetă

autoinsurancedeal.org
politia

Un bărbat a fost găsit mort, sâmbătă seară, într-o gospodărie din municipiul Dej. La faţa locului au fost trimise echipaje medicale care i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Poliţia anunţă că a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru a stabili împrejurările decesului, relateză News.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în municipiul Dej din judeţul Cluj. La faţa locului au fost trimise de urgenţă o ambulanţă SMURD şi o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit într-o curte de pe strada Aurora din Dej, unde un bărbat s-ar fi electrocutat. Victima, de aproximativ 70 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator. Imediat s-au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate a fost declarat decesul bărbatului”, informează ISU Cluj.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că persoana care a sunat la 112 a afirmat că bărbatul s-a electrocutat, iar la faţa locului au fost găsite o şurubelniţă şi alte unelte care ar fi putut fi folosite în scopul unor lucrări la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

Oficialii Poliţiei judeţene Cluj au transmis că victima avea 74 de ani. „Poliţiştii efectuează în continuare cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală”, precizează oficialii Poliţiei judeţene Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.