Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluj: Val de critici după un spectacol al lui Evgheni Plushenko: Bălți în gheață, program întârziat

spectacol pensionari

Un spectacol susținut de patinatorul rus Evgheni Plushenko la Cluj-Napoca stârnește un puternic val de critici la adresa organizatorilor. Oamenii spun că sportivul a căzut și, rupând gheața, a țâșnit apa de sub ea, dar și că spectacolul a fost amânat de sâmbătă până duminică din cauza gheții.

Sute de persoane critică pe Facebook organizarea spectacolului „Kings on Ice” de la BT Arena din Cluj-Napoca, care a avut loc la finele săptămânii trecute.

Mulți cer retunarea banilor pe bilet, deși au fost la spectacol, în condițiile în care evenimentul a durat mai puțin față de cât era programat și au fost probleme tehnice cu gheața.

Spectacolul urma să aibă loc sâmbătă seara la BT Arena din Cluj-Napoca și urma să dureze 3 ore, dar a fost amânat din cauza unor probleme tehnice legate de pregătirea gheții pentru duminică dimineață și a ținut o oră și douăzeci de minute.

Citește și: Ce așteptări are ministrul Justiției de la noua conducere a CSM

Spectacolul era susținut de patinatorul rus Evgheni Plushenko și de violonistul Ervin Marton, alături de alți 20 de patinatori.

„Bătaie de joc! Am mers la Polivalentă plină de emoții! Mâine nu am cum să văd spectacolul pentru că dimineață trebuie să plec din oraș! L-am așteptat din primăvară de când am luat biletul!”, a scris un utilizator Facebook.

Un altul a criticat faptul că organizatorii nu au anunțat din timp că spectacolul nu poate avea loc în ziua programată: „Știați că nu va fi gata gheața și că spectacolul nu se ține!!! Și ați redus durata spectacolului la jumătate!!! Returnați jumătate din prețul biletelor? Dezastruos!!! Ne-ați ținut în frig fără nicio jenă!!”.

O altă persoană nemulțumită scrie că testele de gheață nu se fac cu o oră înainte de spectacol, așa cum au susținut organizatorii, ci se fac cel puțin cu o zi înainte: „Sunteți efectiv penibili. Sigur Plushenko și restul patinatorilor nu vor mai veni niciodată în Cluj și au tot dreptul să facă asta. Trăim în România și nu mă mai miră nimic”.

„În primul rând, spectacol amânat de pe o zi pe alta fără ca organizatorii să anunțe pe spectatori. Cauza amânării fiind calitatea gheții care nici a doua zi nu a fost în regulă, asfel patinatorii de renume mondial au căzut în timpul exercițiului de mai multe ori. Să vă fie rușine pentru organizatori într-un oraș de 5 stele. Spectacolul a fost anunțat că va ține 3 ore, dar în realitate s-a ținut numai 1 oră și 20 de minute, iar din cei 20 de patinatori anunțați au fost cam jumătate prezenți. Prin această cale solicităm despăgubiri de la firma organizatoare pentru spectatori”, a scris un alt utilizator.

Oamenii spun că Evgheni Plushenko a căzut la un moment dat, pentru a-și susține moral fiul, care a căzut și el, dar, rupând gheața, a țâșnit apa: „Ce a ținut de patinatori a fost minunat în ciuda tuturor impedimentelor și atât cât au reușit să performeze în limita siguranței lor. Gheața de toată jena. De aceea spectacolul a ținut o oră, pentru că gheața se topea în jurul lor. Apoi ca țâșnit apa ca o fântână artezianî. Nu doar firma responsabilă pentru gheață e vinovata, ci voi, organizatorii. De aceea sunteți organizatori, să vă asigurați că totul iese perfect pentru un astfel de show! Am luat biletul din februarie și am venit din alt județ! De-a dreptul penibil. Normal ar fi ca toată lumea să primească despăgubiri”.

Organizatorii au anunțat returnarea biletelor pentru persoanele care doresc acest lucru și au precizat că problemele au fost provocate de firma de producție din Ungaria care s-a ocupat de pregătirea patinoarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.