Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clujul răspunde mesajului luminos, 'Mi-e dor de tine', lansat de la Londra: Replica din Ardeal

Mesajul „Mi-e dor de tine”, dedicată românilor aflați departe de casă și amplasată la Londra, a primit răspuns la Cluj-Napoca: „Și mie”. În primul tur al alegerilor prezidenţiale, pozele cu mesajul „Mi-e dor de tine” au devenit virale pe reţelele de socializare, potrivit Mediafax.

Fondatorul Festivalului ”Lights ON” România, Andi Daiszler, a declarat, joi, că în perioada următoare va fi amplasat un alt mesaj luminos „Te aștept”, la București.

„Am amplasat la începutul lunii noiembrie în zona Canary Wharf din Londra instalația luminoasă Mi-e dor de tine parte a campaniei Lights On Romania a unui dialog imaginat de noi între românii de acasă și cei din diaspora. La Cluj-Napoca, pe Podul Elisabeta, a fost aprinsă, miercuri seara, o altă instalație cu mesajul <Și mie>. Instalațiile vor rămâne aprinse până în 26 ianuarie 2020. De asemenea, săptămâna viitoare vom aprinde o altă instalație în București cu mesajul Te aștept. Mi-e dor de tine e, poate, cea mai specială declarație pe care o puteam face celor aflați departe de casă. Demersul nostru este unul minor, de reamintire a faptului că nimeni nu a fost uitat”, a spus Daiszler.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

Echipa Festivalului a inaugurat la începutul lunii noiembrie instalația „Mi-e dor de tine” în zona Canary Wharf din Londra, în prezența ambasadorului României în Marea Britanie Dan Mihalache și a singurului lord britanic de origine română, Sir George Iacobescu.

Inaugurarea instalației de la Londra a făcut parte dintr-un demers unic de asociere între festivalul Lights ON Romania și festivalul britanic Canary Wharf Winter Lights.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, pozele cu mesajul „Mi-e dor de tine” au devenit virale pe reţelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.