Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Bruno Fernandes nu exclude ca Ronaldo să fie autorul primului gol al Portugaliei contra Uruguayului

cristiano ronaldo
În min. 54 al meciului disputat luni în Grupa H, Bruno Fernandes l-a căutat în careu pe Cristiano Ronaldo cu o centrare cu efect, iar mingea a intrat în plasă. Iniţial golul i-a fost acordat lui Ronaldo, însă acesta a părut că nu a atins mingea şi s-a revenit asupra autorului, Bruno Fernandes fiind creditat cu reuşita.

Când Fernandes a fost anunţat oficial ca autor al golului, căpitanul Portugaliei, care îşi revendicase deja reuşita, a râs.

''Nu cred că are importanţă cine a marcat golul în acest moment. Senzaţia pe care am avut-o a fost că Ronaldo a atins balonul. Eu i-am centrat lui. Dar important este că am trecut în turul următor după ce am jucat cu un adversar foarte dificil'', a declarat mijlocaşul lui Manchester United, care a marcat şi al doilea gol, din penalty (90+3).

Portugalia a câştigat primele sale două meciuri de la Mondial, după ce săptămâna trecută a întrecut Ghana (3-2) şi acum pe Uruguay, în faţa căreia şi-a luat revanşa după eliminarea în optimi de la CM 2018 din Rusia.

Selecţionerul lusitan Fernando Santos îşi doreşte primul loc în Grupa H, pentru a evita un duel cu Brazilia în optimi, astfel că va trata cu maximă seriozitate următorul duel cu Coreea de Sud din 2 decembrie.

Brazilia, favorită la câştigarea Grupei G, va înfrunta în optimi locul secund din Grupa H.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.