Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: FIFA a deschis o anchetă pentru incidentele de la meciul Uruguay - Ghana

FIFA
Ancheta va stabili dacă Uruguayul a încălcat articolele 11 (comportament ofensator şi violarea principiilor fair play), 12 (conduită nepotrivită a jucătorilor şi oficialilor) şi 13 (discriminare) din Codul disciplinar al FIFA.

Jucătorii uruguayeni Jose Maria Gimenez, Edison Cavani, Fernando Muslera şi Diego Godin fac obiectul unei proceduri distincte pentru încălcări potenţiale ale articolelor 11 şi 12. Aceşti jucători au avut în mod special o conduită agresivă contra arbitrului partidei, după fluierul final, în contextul în care sud-americanii mai aveau nevoie de un singur gol pentru a se califica în optimile de finală ale CM 2022.

Germanul Daniel Siebert, care a condus partida, a consultat VAR în minutul 57 pentru un potenţial fault la Darwin Nunez, dar a decis să nu acorde penalty, într-un moment în care Uruguay s-ar fi putut desprinde la 3-0 pe tabela de marcaj.

Jucătorii sud-americani l-au înconjurat şi l-au apostrofat pe arbitru la finalul meciului, cu o atitudine ameninţătoare conform imaginilor TV.

Cavani a lovit violent ecranul destinat arbitrului de centru când acesta dă curs interpelării de la asistenţa video (VAR).

Din Grupa H s-au calificat pentru optimi selecţionatele Portugaliei şi Coreei de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.