Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Fundaşul spaniol Sergio Busquets îşi anunţă retragerea internaţională

Sergio Busquets

A fost cel mai longeviv supravieţuitor al titlului mondial din 2010: mijlocaşul spaniol Sergio Busquets şi-a anunţat vineri retragerea internaţională, după ce a participat cu La Roja la Cupa Mondială din Qatar 2022, scrie AFP.

"După aproape 15 ani şi 143 de meciuri, a sosit momentul să-mi iau rămas bun de la prima reprezentativă", a scris jucătorul lui FC Barcelona, în vârstă de 34 de ani, pe reţelele de socializare.

"A fost o onoare să-mi reprezint ţara şi să o conduc la cel mai înalt nivel, să fiu campion mondial şi european, să fiu căpitan şi să joc atâtea meciuri, cu mai mult sau mai puţin succes, dar mereu dând totul şi aducându-mi astfel contribuţia la progresul echipei", a spus el.

Busquets a arătat că a căutat întotdeauna să facă totul pentru a-i "face pe toţi să simtă cât de importanţi sunt, ajutându-i pe toţi şi luptând pentru acelaşi scop, cu experienţe unice, de neuitat i istorice', informează Agerpres.

"Încă mă trec fiori când îmi amintesc de tot ceea ce am trăit la naţională", a mărturisit el pe Instagram, unde a urat tot norocul din lume colegilor săi de echipă şi noului selecţioner Luis de la Fuente, numit pe 8 decembrie în locul lui Luis Enrique, după eşecul din Qatar.

Spania a fost eliminată surprinzător de Maroc în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022, nord-africanii impunându-se cu 3-0 la loviturile de departajare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.