Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Havertz vrea ca Germania să se concentreze pe joc şi nu pe protestele OneLove

https://www.transfermarkt.com/
kai havertz
''Ne-am făcut clară poziţia în ultimele zile. Este greu pentru mine să vorbesc din nou despre asta, dar noi ne concentrăm 100% pe fotbal. Ne-am exprimat gândurile şi acum este vorba de fotbal'', a declarat vineri Kai Havertz, într-o conferinţă de presă.

Jucătorii germani şi-au acoperit gura la poza dinaintea meciului de miercuri cu Japonia, în semn de protest faţă de FIFA, care a ameninţat cu sancţiuni sportive pe căpitanii celor şapte naţiuni europene în cazul în care purtau banderola ''OneLove'', de susţinere a diversităţii.

Germania a suferit o înfrângere şoc contra Japoniei (1-2) şi încă un eşec cu Spania ar aduce eliminarea încă din faza grupelor, dacă selecţionata niponă nu pierde cu Costa Rica, tot duminică.

Havertz, 23 ani, de la Chelsea, a admis că Spania a impresionat în primul ei meci cu Costa Rica (7-0), dar jucătorii germani vor să demonstreze calitatea lor: ''7-0 este un rezultat dur, care este impresionant; trebuie să respecţi echipa spaniolă, asta e clar; dar nu ne vom ascunde împotriva Spaniei. Ştim calitatea pe care o avem, ştim ce avem de făcut şi vrem să arătăm asta duminică''.

Kai Havertz a minimalizat criticile pe care unii dintre coechipierii săi le-au primit după meciul cu Japonia, în Grupa E: ''Cred că au fost critici constructive, deşi întotdeauna sunt lucruri care sunt scoase din context. Oamenii vin la vestiar trişti şi supăraţi după ce au pierdut un astfel de meci. Că Ilkay Gundogan a spus că au fost unii care au evitat posesia sau care nu au ieşit la primire, cred că este o critică bună pentru echipă. Dacă este publică sau nu, nici nu ar trebui să i se acorde atât de multă importanţă. Nimeni nu a fost supărat pe nimeni. Am avut mai multe întâlniri interne, am discutat lucruri şi ştim ce am greşit. Acum trebuie să mergem înainte şi să dăm sută la sută în meciul de duminică împotriva Spaniei''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.