Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Selecţionerul Ţării Galilor nu crede că Gareth Bale va pune capăt carierei sale internaţionale

http://www.ibtimes.co.uk
Gareth Bale
"Nu cred că va fi ultima oară când îl vedem tricoul galez", a declarat Page după eşecul suferit de elevii săi în faţa Angliei (scor 0-3), marţi seara, pe Ahmad Bin Ali Stadium din Ar-Rayyan.

Gareth Bale, în vârstă de 33 de ani, căpitanul naţionalei galeze, a fost înlocuit la pauza meciului cu Anglia, după ce a acuzat o mică problemă medicală.

"A resimţit dureri la ischio-gambieri. Trebuia să iau o decizie. El a vrut să revină pe teren, dar i-am spus că am nevoie de jucători în plină formă pe teren", a dezvăluit selecţionerul galez, subliniind că Bale a acceptat această decizie.

"El vrea tot ce este mai bun pentru echipă şi ştie că era la 70%. A dat totul în prima repriză", a mai spus Robert Page.

Fără Gareth Bale pe teren, galezii au încasat trei goluri pe parcursul reprizei secunde, englezii punctând prin Marcus Rashford (50, 68) şi Philip Foden (52).

În urma acestui succes, Anglia a ocupat primul loc în Grupa B şi s-a calificat în optimile de finală, alături de selecţionata Statelor Unite, ocupanta locului secund, învingătoare cu 1-0 în faţa Iranului, în celălalt meci disputat marţi în această grupă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.