Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Staff-ul naţionalei Braziliei a confirmat că Neymar nu va juca împotriva Camerunului

ESPN
neymar plange

Vedeta Neymar, care urmează un tratament după ce a suferit o entorsă la glezna dreaptă, va fi indisponibil, aşa cum era de aşteptat, în meciul de vineri împotriva Camerunului de la Cupa Mondială de fotbal 2022, a anunţat marţi naţionala Braziliei, ce nu va conta nici pe Danilo, accidentat la gleznă, şi Alex Sandro, cu o leziune musculară, scrie AFP.

Înaintea ultimului meci din faza grupelor pentru Selecao, deja calificată în optimi de finală, medicul naţionalei, Rodrigo Lasmar, a indicat că Neymar şi Danilo, accidentaţi la gleznă în prima partidă, 2-0 cu Serbia, continuă "procesele lor de recuperare".

"Neymar a prezentat un episod de febră care este sub control şi care nu a interferat cu procesul de vindecare a gleznei sale", a spus Lasmar într-un videoclip difuzat de Federaţia braziliană de fotbal (CBF).

La aceste două absenţe s-a adăugat cea a fundaşului stânga Alex Sandro, accidentat la coapsă în timpul meciului de luni Brazilia - Elveţia (1-0). "Aceşti trei sportivi nu vor fi disponibili pentru următorul nostru meci împotriva Camerunului", a adăugat Lasmar.

Neymar s-a accidentat în meciul cu Serbia şi a părăsit terenul şchiopătând după un contact cu Nikola Milenkovic. Presa braziliană estimează că atacantul ar putea reveni în faza optimilor de finală (3-6 decembrie).

Selecţionerul brazilian Tite s-a arătat optimist, declarând că, în opinia sa, "Neymar va mai juca la această Cupă Mondială".

Fără "Ney", echipa s-a calificat luni în optimi de finală, iar un egal sau o victorie împotriva Camerunului i-ar asigura primul loc în Grupa G.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.