Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Uruguayul a angajat un avocat argentinian pentru procedura disciplinară deschisă de FIFA

FIFA
FIFA a deschis proceduri disciplinare contra AUF şi a jucătorilor uruguayeni Jose Maria Gimenez, Edinson Cavani, Fernando Muslera şi Diego Godin, care l-au confruntat cu furie pe arbitru la finalul meciului care a consemnat eliminarea sud-americanilor. Uruguay mai avea nevoie de un singur gol pentru a se califica în optimile de finală. Germanul Daniel Siebert, care a condus partida, a consultat VAR în minutul 57 pentru un potenţial fault la Darwin Nunez, dar a decis să nu acorde penalty, într-un moment în care Uruguayul s-ar fi putut desprinde la 3-0 pe tabela de marcaj.

Ariel Reck, care a mai colaborat cu AUF, l-a reprezentat pe fotbalistul argentinian Lionel Messi, care a primit o suspendare de trei meciuri, după ce l-a insultat pe arbitru la finalul unei partide cu Chile în 2017. Avocatul a reuşit să anuleze suspendarea şi Messi a putut să joace în continuare în preliminariile CM 2018.

''I-am spus lui Reck când am fost notificaţi de FIFA şi el a început imediat să lucreze. Va mai dura ceva timp până la cunoaşterea sancţiunii şi poate chiar mai mult acum când Uruguay nu mai este la Cupa Mondială. Ar putea fi o lună, până în două luni sau chiar trei luni'', a declarat Gaston Tealdi, vicepreşedintele AUF, pentru Ovacion

AUF are zece zile la dispoziţie pentru a face o declaraţie de apărare, în timp ce sancţiunile ar putea varia de la avertismente la sancţiuni economice şi pedepse sportive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.