Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM de rugby - Scoția schimbă echipa în meciul cu România

Agerpres - Reuters
rugby turneul celor sase natiuni

Naţionala de rugby a Scoţiei şi-a remaniat în mare parte echipa care va înfrunta România sâmbătă seara la Lille, în Grupa B a Mondialului din Franţa, cu treisprezece schimbări faţă de XV-ul care a zdrobit Tonga (45-17), scrie AFP, potrivit Agerpres.

În faţa "Stejarilor", echipa care a încasat cele mai multe puncte în faza grupelor cu o medie de 79 pe meci, antrenorul Gregor Townsend îi va trimite pe teren din primul minut doar pe "veteranii" Chris Harris şi Kyle Steyn, din linia de treisferturi.

Căpitanul Jamie Ritchie va fi odihnit în meciul cu România, pentru a putea fi în formă în derby-ul cu Irlanda, astfel încât Grant Gilchrist va prelua banderola de la acesta.

Titularii Finn Russell şi Ben White vor absenta şi ei din echipă, în schimb urmând să-şi facă debutul la CM pilierii Javan Sebastian şi Ben Healy. Convocat pentru prima oară la naţională, talonerul Johnny Matthews se va afla pe banca de rezerve şi ar putea fi trimis pe teren la un moment dat de selecţionerul Gregor Townsend.

În Grupa B a Mondialului din Franţa, Scoţia este pe locul 3, cu 5 puncte şi teoretic are şanse să evolueze în sferturi, deşi va trebui să învingă Irlanda în ultimul meci, ceea ce e puţin probabil.

România este pe ultimul loc, cu 0 puncte, şi speră la o victorie cu Tonga pentru a nu termina în postura de "lanternă roşie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.