Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM Scrimă 2022: Aron Szilagyi (Ungaria) şi Sera Song (Coreea de Sud), laureaţii zilei de luni

scrima

Aron Szilagyi şi Sera Song au câştigat, luni, medalii de aur la Campionatul Mondial de scrimă pentru seniori, de la Cairo. Dintre sportivii români, Iulian Teodosiu a cucerit bronzul la sabie masculin individual. Ceilalţi patru sportivi tricolori au fost eliminaţi în primele două tururi ale concursurilor zilei, anunță news.ro.

În prima competiţie a zilei de luni, proba feminină individuală de spadă, s-a impus sportiva sud-coreeană Sera Song, victorioasă cu scorul de 11-10 în finala disputată în compania Alexandrei Ndolo, din Germania.

Medaliile de bronz au fost adjudecate de Rossella Fiamingo (Italia) şi Man Wai Vivian Kong (Hong Kong).

Cele trei spadasine tricolore calificate pe tabloul principal au fost eliminate încă din primul tur. Greta Vereş a cedat cu scorul de 7-15 în meciul cu poloneza Renata Knapik-Miazga; Alexandra Predescu a pierdut cu scorul de 7-15 înfruntarea cu franţuzoaica Auriane Mallo, iar Cristina Constantinescu a fost învinsă de ucraineana Yuliya Svystil cu scorul de 15-8.

În proba masculină individuală de sabie, câştigător al fost maghiarul Aron Szilagyi. El l-a învins în finală pe francezul Maxime Pianfetti, cu scorul de 15-14.

Medaliile de bronz au fost obţinute de românul Iulian Teodosiu şi de georgianul Sandro Bazadze.

Al doilea sabrer român calificat pe tabloul principal de luni, Răzvan Ursachi, a trecut de primul tur, unde l-a învins cu scorul de 15-12 pe americanul Andrew Mackiewicz, dar a cedat în turul secund, fiind întrecut de canadianul Fares Arfa cu 15-14.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.