Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA a amendat TVR Cluj cu 10.000 de lei. Cozmin Gușă explică: 'E o nouă aberație!' - VIDEO

televiziunea-romana-tvr

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat, marţi, postul TVR Cluj cu o amendă de 10.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al CNA transmis AGERPRES, Consiliul a analizat raportul de monitorizare întocmit de Direcţia Control ca urmare a autosesizării privind emisiunea "Reporter special", ediţia din 13 martie, şi a decis să sancţioneze cu amendă de 10.000 de lei postul TVR Cluj (Societatea Română de Televiziune / Studioul Teritorial Cluj-Napoca/Cluj). În emisiunea respectivă invitat a fost Cozmin Gușă.

Consiliul a constatat că radiodifuzorul a încălcat dispoziţiile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, potrivit cărora: "Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor", potrivit sursei citate.

Cozmin Gușă, invitat în emisiunea mai sus menționată, a explicat de la ce a pornit totul:

„E o nouă aberație. “Râsu-plânsu” cu CNA: au amendat TVR Cluj pentru că eu n-am prezentat dovezi despre cum au încercat pe vremuri americanii și francezii să mă racoleze acum peste 20 de ani. Și că nu există agenți ruși infiltrați printre refugiații ucraineni. Tot occidentul a vuit de acești agenți implicați printre refugiați. Cine a reclamat treaba cu racolarea mea? Că doar nu a venit CIA să spună să ofere Gușă dovezi! Nu, nu a venit nimeni! Vine CNA și cere CNA sau cineva cere dovezi CNA-ului! Pentru că nu au fost dovezi, nici nu pot să fie asemenea dovezi, au amendat TVR Cluj. Iar asta cu agenții ruși că n-ar exista, deși toată presa mondială a scris, vă dați seama de absurd”, a punctat Cozmin Gușă, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.