Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA a sancționat RTV pentru că a transmis în direct nunta lui George Simion

captură facebook
George Simion

CNA a sancționat postul România TV pentru că a transmis în direct nunta liderului AUR, George Simion. Conform audiențelor de la acea dată, România TV a fost lider de piață, interesul publicului fiind unul clar.  „Cele 13 ore reprezintă de fapt emisia România TV din ziua respectivă, când discuţiile au fost despre acest eveniment.

Citește și: Suma amețitoare strânsă de George Simion la nunta lui, ca dar - Va fi folosită pentru construirea unui spital

Faptul că noi am avut tot timpul ilustraţie de la nuntă, nu înseamnă că am transmis în direct numai de acolo", a explicat reprezentanta România TV Roxana Niculescu, la audierile din cadrul CNA.

Dorina Rusu, membru CNA:

"Mi se pare că după numărul de ore emise şi după publicitatea deşănţată pe care i-au făcut-o lui George Simion şi nunţii lui, ar fi trebuit să primească o amendă mare."

Consiliul Naţional al Audiovizualui a dat somaţie publică postului România TV, invocând articolul 139 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, potrivit căruia Publicitatea, pozitivă sau negativă, în legătură cu partide politice, oameni politici, mesaje politice este interzisă, cu excepţia perioadelor de campanie electorală, scrie pagina de media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.