Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA îl lovește pe Gheboasă direct în conturile bancare: Youtube a fost sesizat ca să limiteze accesul la muzica artistului

gheboasa

CNA îl lovește neașteptat pe trapperul Geboasă. Ținta unui amplu scandal național după ce mai mulți tineri au fost filmați înjurând pe piesele lui, Gheboasă acuză că este discriminat de cei care îl critică. CNA nu pare să fie prea preocupat de idei precum cele promovate în discursurile de corectitudine politică, așa că a sesizat Youtube, cerând ca accesul la muzica artistului să fie restricționat pentru minori.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să facă o sesizare platformei YouTube cu privire la faptul că accesul minorilor la videoclipuri inadecvate nu este restricționat, așa cum este menționat în regulamentul intern al YouTube.

În cadrul ședinței au fost analizate melodii trap de la mai mulți artiști autohtoni precum: Gheboasa, Nane, Killa Fonic, Satra Benz, Albert NBN, Amuly, Azteca și Ian. La finalul ședinței s-a votat în mod unanim întocmirea unei sesizări la adresa YouTube pe motiv că videoclipurile analizate nu sunt semnalate corespunzător ca fiind nepotrivite publicului minor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.