Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a ales câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia lărgirii la 4 benzi a DN 7, Bâldana - Titu

Proiectarea şi execuţia lărgirii la 4 benzi a DN 7, Bâldana - Titu, un contract de aproximativ 239 de milioane de lei, vor fi realizate de Asocierea SC Mavgo Holding SRL - SC Bdu Maxi Construct SRL, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor depuse.

"Vineri, 09 iulie 2021, CNAIR a finalizat procesul de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului "Proiectare şi Execuţie Lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu km 30+950 - 52+350". Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SC Mavgo Holding SRL - SC Bdu Maxi Construct SRL, cu o valoare de 239.026.296,02 lei fără TVA

Menţionăm de asemenea că asocierea declarată câştigătoare a ofertat o perioadă de garanţie a lucrărilor de 10 ani" , precizează CNAIR într-un comunicat remis.

Lucrările de lărgire la 4 benzi se vor executa pe o lungime de 21,40 kilometri.

Procesul de semnare a contractului va putea fi iniţiat doar după expirarea perioadei de depunere a contestaţiilor de 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii.

Potrivit sursei citate, în situaţia în care vor fi înregistrate contestaţii împotriva acestui rezultat al procedurii, CNAIR SA va trebui să aştepte soluţionarea acestora în vederea iniţierii procesului de semnare a contractului, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.