Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău; valoarea depășește 300 mil. lei

Europa FM
CNAIR

Tronsonul respectiv are 13,554 kilometri, inforemază Medaifax. „CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect către toți ofertanții. Ofertantul desemnat caștigător este Nurol Insaat Ve Ticaret A.S., cu preţul de 384.138.887,89 Lei fără TVA”, anunță CNAIR.

Potrivit sursei citate, durata contractului este de 24 de luni, din care: 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

„Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea, Subsectiunea 3B5: Nusfalau – Suplacu de Barcau (km 66+500 - km 80+054.044), în lungime de 13,554 km. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestataților și plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.