Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a primit o ofertă pentru modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești

Europa FM
CNAIR

Asocierea Autotehnorom SRL - OPR Asfalt SRL – Obras Publicas y Regaidos SA – Evalcons Tech SRL a depus singura ofertă pentru contracul destinat modernizării DN 29D (Botoșani – Stefănești), între 2+800-km 18+500 și km 21+800-km 48+146, informează CNAIR, potrivit Mediafax.

Contractul are o valoare estimată de 208.458.958 lei, fără TVA și o durată de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Prin modernizarea DN 29D se urmărește stabilizarea elementelor drumului și înlăturarea pericolelor de alunecare; reducerea duratei de transport, creşterea siguranței și a confortului în trafic între Municipiul Botoșani și localitățile tranzitate de acest drum; dezvoltarea zonelor aflate pe traseu; reducerea costurilor de întreţinere şi de reparaţie a vehiculelor; îmbunătățirea condițiilor de mediu și atragerea forței de muncă locale în perioada realizării lucrărilor.

Citește și: Avocatul monstrului din Caracal, declarații explozive după reconstituire: 'Informația este total falsă. Dânsul chiar a avut bune intenții'

Traseul DN 29D începe în zona Municipiului Botoșani, la intersecția cu DN 29 (km 2+800) și se încheie în Orașul Ștefănești (km 48+146), la intersecția cu DN 24C.

Drumul Național 29D traversează localitățile Stăuceni, Victoria, Drislea, Trușești, Gurada și Cucuteni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.