Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a primit pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste braţul Borcea

Europa FM
CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit patru oferte pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste braţul Borcea.

Citește și: Mihai Tudose: Dreapta a zis că salvează țara. Uite salvare, mânca-ți-aș! Luați cu pâine

Conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES, ofertele au fost depuse de Asocierea Construcţii Erbaşu SA - Vahostav - SK AS, Asocierea Autoprima Serv SRL - Luconsa BM, Asocierea SC Maristar COM SRL - Hydrostoy AD şi de Spic Internazionale.

Potrivit sursei citate, miercuri, 6 ianuarie, CNAIR a deschis ofertele pentru procedura de achiziţie publică având ca obiect "Realizarea lucrărilor de Reabilitare a Podului peste braţul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680".

"Podul peste braţul Borcea, în lungime de 970 metri, este o parte importantă a Coridorului IV Pan-European care traversează România de la vest la est. Lucrările cu un grad ridicat de complexitate vor fi executate pentru prima oară după 38 de ani, perioadă în care acest pod nu a suferit niciun fel de lucrări de reparaţii semnificative pe partea rutieră", se menţionează în comunicat.

Proiectul de reabilitare a podului va fi finanţat din fonduri europene nerambursabile - Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, iar valoarea estimată a procedurii de achiziţie publică este de 96,79 milioane de lei.

Perioada de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni, iar perioada de garanţie de minim 36 de luni.

"Concomitent cu această procedură de achiziţie, CNAIR a demarat în cursul anului 2020 şi procedura de achiziţie publică ce are ca obiect 'Realizarea lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600', cu o valoare estimată de 81.027.397,83 lei. Pentru această procedura, comisia de evaluare analizează ofertele depuse", se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.