Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea și execuția variantei de ocolire a orașului Zalău. Traseul va avea o lungime de 5,5 kilometri

Europa FM
CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, vineri, contractul pentru proiectarea și execuția variantei de ocolire a orașului Zalău.

Potrivit CNAIR, contractul a fost semnat cu ofertantul declarat câștigător, asocierea Sinohydro Corporation Limited - S.C. Good Prod SRL, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Traian Băsescu, după ieșirea fără precedent a lui Klaus Iohannis la adresa PSD: 'Îmi e greu să îl înțeleg. Eu le dădeam una peste ceafă miniștrilor'

Valoarea contratului este de 185.538.106,56 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Traseul viitoarei variante de ocolire are o lungime de 5,5 kilometri.

Durata contractului este de 6 luni pentru perioada de proiectare, 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcția variantei de ocolire a orașului Zalău între DN 1F, km 79+625 şi DJ 191C, în lungime de 5,5 km, care include proiectarea şi execuţia a 5 viaducte şi 2 poduri, precum şi a intersecţiilor giratorii cu DN1F şi cu DJ 191C, a anunțat CNAIR.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 99: Alianța PĂCĂNELELOR! S-au întâlnit fătălăii noaptea ca hoții

Vineri, 31.07.2020, CNAIR a semnat contractul având ca obiect "Proiectare și execuție Varianta de ocolire a municipiului Zalău între DN 1F, km 79+625 - DJ 191C" cu ofertantul declarat câștigător Asocierea SINOHYDRO CORPORATION LIMITED - S.C. GOOD PROD S.R.L.

Valoarea contratului este de 185.538.106,56 Lei fără TVA.

Traseul are o lungime de 5,535 km.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Durata contractului este 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcția Variantei de ocolire a Municipiului Zalău între DN 1F, km 79+625 şi DJ 191C, în lungime de 5,535 km, care include proiectarea şi execuţia a 5 viaducte şi 2 poduri, precum şi a intersecţiilor giratorii cu DN1F şi cu DJ 191C.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.