Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR anunță că toate direcțiile regionale ale companiei vor interveni unde pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiți normale

Europa FM
CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că toate direcțiile regionale ale companiei sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări de vreme rea, cod galben, în 8 județe (București, Teleorman, Giurgiu, Ialomița, Brăila, Tulcea, Constanța, Călărași), în intervalul orar 5.00– 20.00 al zilei de luni.

În intervalul menționat, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 40-45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’

„Astfel, facem apel la conducătorii auto care se depasează în această perioadă, în zonele afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a transmis CNAIR.

De asemenea, reprezentanții companiei precizează că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.