Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR: O companie românească a câştigat contractul pentru elaborarea studiilor necesare construcţiei Variantei Ocolitoare Iaşi Est

Europa FM
CNAIR

Compania SC Proiect Construct Regiunea Transilvania SRL a câştigat contractul pentru elaborarea Studiilor de Prefezabilitate şi Fezabilitate necesare construcţiei Variantei Ocolitoare Iaşi Est, cu o ofertă în valoare de peste 3,169 milioane de lei, fără TVA, informează marţi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurilor de atribuire a contractului având ca obiect: Elaborare Studiu de Prefezabilitate şi Studiu de Fezabilitate pentru "Varianta Ocolitoare Iaşi Est". Ofertantul desemnat câştigător este SC Proiect Construct Regiunea Transilvania SRL, cu preţul de 3.169.569,49 Lei fără TVA. Durata contractului este de 18 luni de la data de începere a contractului", se precizează în comunicatul companiei de drumuri.

În cadrul contractului se vor presta următoarele servicii şi se vor elabora cel puţin următoarele documente: studiul de prefezabilitate şi de fezabilitate, asistenţă tehnică acordată Beneficiarului pentru susţinerea Aplicaţiei de Finanţare şi asistenţă tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie lucrări.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.