Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR: Se închide circulația pe DN 61, în județul Dâmbovița, de miercuri. Rute alternative

Europa FM
CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii din România (CNAIR) anunță că de miercuri se închide circulația pe DN 61, în județul Dâmbovița, pentru lucrări de reabilitare a pasajului peste CF, anunță Mediafax.

Potrivit CNAIR, în vederea demarării execuției lucrărilor pentru „Reabilitare pasaj peste CF pe DN 61, km 77+200 la Găești” se va monta semnalizarea rutieră care instituie restricția de circulație pentru semnalizarea provizorie din zona pasajului, respectiv semnalizarea provizorie de pe Autostrada A1.

Astfel, începând de miercuri, se va închide circulația rutieră pe DN 61 (km 77+200) până la finalizarea lucrărilor, traficul urmând a se desfășura deviat în funcție de categoria vehiculelor, pe rute ocolitoare.

Citește și: BREAKING - Dana Budeanu prezintă înregistrarea VIDEO cu Nicuşor Dan. Imaginile care aruncă în aer alegerile locale în Capitală

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone vor circula de miercuri pe sensul de mers dinspre A1, se deviază circulația spre stânga pe strada Armatei – dreapta pe str. Libertății – dreapta pe str. Argeșului peste calea ferată – dreapta pe str. Vladimir Streinu după trecerea peste calea ferată – continuare pe sub pasajul DN 61 – stânga imediat după subtraversarea pasajului pe lângă acesta – str. S. Cioculescu (DN 61). Altă variantă este pe sensul de mers către A1 se deviază circulația spre dreapta pe lângă pasaj – dreapta pe str. Vladimir Streinu – stânga pe str. Argeșului peste calea ferată – stânga pe str. Libertății după trecerea la nivel cu calea ferată – stânga pe str. Armatei – dreapta pe str. S. Cioculescu (DN 61).

Pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, traficul de pe DN 72 dinspre Târgoviște va fi dirijat pe DN 7 către Pitești și București, traficul de pe DN 7 dinspre București va fi dirijat pe DN 7 spre Pitești sau DN 72 Târgoviște, iar traficul de pe DN 7 dinspre Pitești va fi dirijat pe DN 7 spre București sau DN 72 spre Târgoviște. De asemenea, traficul de pe A1 dinspre Pitești către Găești va fi dirijat spre ieșirea de pe autostradă de la Căteasca spre DN 7, iar traficul de pe A1 dinspre București spre Găești va fi dirijat spre ieșirea de pe autostradă de la Corbii Mari spre Potlogi (km 49).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.