Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNMR: PATRES s-a alaturat Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei

lazar cnmr

Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenarabile din Romania (PATRES), din care fac parte 84 de companii, producatori de energie din tot spectrul regenerabilelor (solar, eolian, hidro si biomasa), reprezentand companii care au la un loc o putere instalată de peste 400 MW, este de astazi membra a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

La initiativa unui grup de producatori de energie din surse regenerabile nemultumiti de desele modificari si necorelari ale sistemului legislativ cu realităţile şi nevoile producătorilor, in 2014 si-a inceput activitatea Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenarabile din Romania.

Citește și: Ministrul Educației, poziție FERMĂ privind înlăturarea CNATDCU

Promovarea, sustinerea, apararea intereselor producatorilor de energie din surse regenerabile, promovarea unui dialog constructiv cu autoritățile cu putere de decizie în domeniu pentru a asigura un cadru legal stabil si predictibil, cooperarea cu actorii din domeniu pentru a asigurarea un mediu de afaceri sanatos în acest sector al economiei, facilitarea cunoasterii de noi tehnologii prin contactarea firmelor producatoare sau distribuitoare de echipamente în domeniul producerii de energie electrica, sunt printre obiectivele principale ale PATRES.

Prof. Univ. Dr. Viorel Lefter, preşedinte al PATRES, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al CNMR la nivel naţional pentru probleme specifice domeniului energiei din surse regenerabile.

Prioritatile noului membru CNMR vor fi incluse in Planul National pentru Modernizarea Romaniei, urmand sa fie sustinute impreuna in fata tuturor autoritatilor cu putere de decizie in domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.