Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNN: Șase copii și trei adulți morți în atacul cu drona americană din Kabul

bomba kabul

Statele Unite au efectuat un atac aerian defensiv în capitala afgană, Kabul, vizând un suspect de ISIS-K care reprezenta o amenințare „iminentă” pentru aeroport, a declarat duminică Comandamentul Central al SUA.

Armata SUA a recunoscut duminică mai târziu că există rapoarte despre victime civile în urma atacului. "Știm că au existat explozii ulterioare substanțiale și puternice rezultate din distrugerea vehiculului, indicând o cantitate mare de material exploziv în interior care ar fi putut provoca victime suplimentare. Nu este clar ce s-ar fi putut întâmpla și cercetăm în continuare", a spus Capt Bill Urban, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Central al SUA într-un comunicat. "Am fi profund întristați de orice pierdere potențială a vieții inocente", a adăugat el.

Declarația a urmat informațiilor CNN conform cărora nouă membri ai unei familii, inclusiv șase copii, au fost uciși în atacul dronelor, potrivit unui frate al unuia dintre cei uciși, care a vorbit cu un jurnalist local care lucrează cu CNN. Comandamentul central al SUA a declarat mai devreme că evaluează posibilitatea victimelor civile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.