Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNP vrea să doneze Primăriei Capitalei un monument în memoria polițiștilor rutieri căzuți la datorie, care ar urma să fie amplasat pe Calea Victoriei

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Corpul Național al Polițiștilor vrea să doneze Primăriei Capitalei un monument în memoria polițiștilor rutieri căzuți la datorie, care ar urma să fie amplasat pe Calea Victoriei, pe trotuar, lângă Poliția Capitalei, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui proiect de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București de joi, monumentul ar urma să fie donat Primăriei Capitalei de către Corpul Național al Polițiștilor, operă realizată de artistul plastic sculptor Ladea Ioan. În ședința de joi, CGMB va supune votului acceptarea din partea Muncipalității a acestei oferte.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

Opera, denumită „În memoria polițiștilor rutieri căzuți la datorie”, ar urma să fie amenajată pe Calea Victoriei nr.19, lângă sediul Poliției Capitalei.

Monumentul este realizat din laminat de cupru și ar urma să fie pus pe un soclu de beton, placat cu granit, cu elemente de iluminat înglobate.

Ulterior, pe o placă va fi aplicată pe monument, fără a influența aspectul acestuia, a numelor poliștilor rutieri căzuți la datorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.