Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Școala Federală de Antrenori a FRF a dat startul unui nou curs pentru licența UEFA A

frf

25 de cursanți au trecut prin primul modul din cadrul cursului de obținere a licenței UEFA A, organizat de Școala Federală de Antrenori (SFA), în perioada 7-9 februarie, informează frf.ro, anunță Mediafax.

Prima zi a debutat cu sesiunea despre „Filosofia fotbalului”, susținută de Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice FRF, și a continuat cu noțiuni teoretice despre „Analiza de joc”, conținut livrat de Gabriel Glăvan, analist video al Naționalei U21.

Cea de-a doua zi a fost dedicată integral analizei video, respectiv părții practice în cadrul căreia cursanții, împărțiți pe grupe, au analizat un meci de fotbal din mai multe puncte de vedere, iar apoi au învățat să utilizeze instrumentele de editare video necesare realizării unei analize video.

În ultima zi au fost discutate noțiuni despre faza defensivă, prin prezentări susținute de Lucian Burchel, directorul SFA, iar modulul a fost încheiat cu un curs de „Nutriție și hidratare” susținut de Olivia Timnea, medic al loturilor naționale de fotbal feminin.

„Ne dorim să le livrăm cursanților noștri conținut relevant în concordanță cu nevoile lor din activitatea de antrenori la juniorii U18-U19, Liga 3, Liga 2, chiar și Liga 1. Colaborăm cu cei mai buni profesioniști, lectori care pot livra atât partea teoretică, cât și partea practică, atât de necesară cursanților. Am format un grup omogen de antrenori cu niveluri diferite de experiență, foști jucători de fotbal, antrenori care profesează în România, dar și în Germania”, a spus Lucian Burchel, directorul SFA.

„Considerăm că este un proces de învățare care a debutat corespunzător și suntem siguri că o să continue să se adapteze la standardele impuse prin Convenția UEFA a Antrenorilor din 2020”, a mai completat oficialul român.

Modulul 2 se va desfășura în perioada 7-9 martie. Până atunci, cursanții vor avea ocazia să-și însușească noțiunile teoretice deja predate prin diverse teme de lucru pe care trebuie să le realizeze individual și în echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.