Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliţia pentru Baia Mare susţine alegerea unui vicepreşedinte al CJ din partea PNL

pnl.ro
pnl sigla

Alianţa de partide care formează Coaliţia pentru Baia Mare a decis să susţină, împreună cu reprezentanţii săi în Consiliul Judeţean Maramureş, un membru din partea PNL Maramureş care să ocupe postul de vicepreşedinte rămas vacant, precizează un comunicat de presă remis de Coaliţia pentru Baia Mare. "În urma discuţiilor avute în cadrul Coaliţiei pentru Baia Mare, inclusiv cu cei cinci consilieri din Consiliul Judeţean, am decis să susţinem un reprezentant al Partidului Naţional Liberal Maramureş pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, rămasă vacantă după câştigarea alegerilor parţiale pentru funcţia de primar al localităţii Ulmeni de către Lucian Morar", a menţionat preşedintele Coaliţiei pentru Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Postul de vicepreşedinte al CJ Maramureş, ocupat de Lucian Morar (PMP), a rămas vacant după ce acesta s-a decis să candideze la funcţia de primar al oraşului Ulmeni, la alegerile parţiale de primar care au avut loc duminică. Lucian Morar a câştigat alegerile pentru Primăria Ulmeni, fiind votat în proporţie de 65% dintre alegători, conform Agerpres.

Fostul vicepreşedinte al CJ Maramureş, ales primar al oraşului Ulmeni în urma alegerilor locale din 2016, a ajuns în urma negocierilor politice dintre partide în funcţia de vicepreşedinte al CJ, însă în repetate rânduri s-a exprimat public că este nemulţumit de responsabilităţile puţine ca număr atribuite în instituţie.

Coaliţia pentru Baia Mare, formată din UNPR, PNŢCD, Forumul Democrat German şi Partidul Social Românesc, a sprijinit la alegerile locale din 2016 candidatura lui Cătălin Cherecheş, primar ales al municipiului Baia Mare. Acesta a fost reţinut în luna aprilie a anului trecut de procurorii DNA pentru o presupusă luare de mită care s-ar fi consumat în biroul său. Reţinut, apoi încarcerat la Penitenciarul Gherla, plasat în arest la domiciliu, pus sub control judiciar, măsură ridicată ulterior de judecători, Cătălin Cherecheş a revenit în funcţia de primar al municipiului Baia Mare, implicit de preşedinte al coaliţiei care l-a sprijinit să ajungă primar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.