Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliţia pentru Dezvoltarea României prezintă marţi studiul 'Barometrul forţei de muncă din România'

libertatea.ro
muncitori

Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR) organizează marţi o masă rotundă pentru a discuta rezultatele studiului "Barometrul forţei de muncă", realizat de PwC România pentru CDR, şi recomandările mediului de afaceri privind posibile măsuri de diminuare a deficitului forţei de muncă din România.

Concluziile şi recomandările studiului vor fi prezentate de Adela Jansen - coordonatorul CDR. Punctul de vedere al CDR va fi expus de reprezentanţi ai grupurilor de lucru CDR: Daniela Oprescu (Grupul de lucru pentru muncă), Măriuca Talpeş (Grupul de lucru pentru educaţie) şi Dragoş Anastasiu (Grupul de lucru pentru antreprenoriat).

La eveniment vor fi prezenţi experţi şi reprezentaţi ai mediului de afaceri.

Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR), una dintre cele mai importante iniţiative ale mediului de afaceri din România, reuneşte reprezentanţi ai investitorilor români şi străini în România şi este condusă de un Consiliu Director format din preşedinţii şi vicepreşedinţii a opt asociaţii de business: Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Camera de Comerţ Americană în România (AmCham), Camera de Comerţ Franceză în România (CCIFER), Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK), Consiliul Investitorilor Străini (FIC), Romanian Business Leaders (RBL), Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) şi Confederaţia Patronală Concordia (CPC). Coordonarea Coaliţiei este asigurată prin rotaţie de unul din membrii Consiliului Director, pentru o perioadă de şase luni.

În cadrul CDR funcţionează 13 grupuri de lucru formate din specialişti cu expertiză în domeniile Agricultură, Antreprenoriat, Educaţie, Energie, Fiscalitate, Fonduri Europene, Infrastructură, IT&C, Mediu, Muncă, Sănătate, Servicii Financiare şi Turism. Grupurile de lucru sunt formate din profesionişti şi personalităţi cheie din mediul de afaceri, care reprezintă atât capitalul autohton, cât şi cel străin. Grupurile de lucru sunt concepute să ofere sprijin şi asistenţă de specialitate miniştrilor de resort în special pentru formularea de politici publice care contribuie la creşterea competitivităţii economiei româneşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.