Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cocaină în cabinetul ministrului Educației din Belgia: fiul unei deputate a fost arestat

Le Soir
politie belgia

Poliția belgiană a descoperit trafic de cocaină la cabinetul ministrului belgian al Învăţământului, iar suspectul, fiul unei deputate, a fost arestat.

Cocaină a fost confiscată la cabinetul ministrului belgian al Învăţământului, Caroline Désir, incident care ar putea pune capăt cariere politice a acesteia, în pofida faptului că nu face trafic de droguri, iar drogurile nu-i aparţineau, pudra fiind destinată consumului personal al unui membru al cabinetului, M.V., dezvăluie cotidianul Le Soir.

Bărbatul a fost arestat la 13 decembrie în cadrul acestor activităţi ilegale şi a fost plasat în detenţie provizorie. Ministrul şi şeful său de cabinet au decis să-l concedieze, a anunţat ea într-o serie de mesaje postate joi pe X.

50 DE PLICULEŢE CU PRAF ALB

La jumătatea lui decembrie, ministrul a aflat că ”un asistent însărcinat cu materialul logistic al cabinetului se afla în stare de arest”. Membri ai cabinetului său au decis să-i percheziţioneze biroul, în care au găsit ”vreo 50 de pliculeţe cu un praf alb”.

Ministrul nu are nimic a face cu acest scandal, ci a contribuit la dezvăluirea acestui trafic de droguri, scrie ziarul. Cabinetul ministrului a colaborat cu anchetatorii, cărora le-au deschis, la 17 ianuarie, uşile biroului colaboratorului acuzat şi tuturor locurilor în care acesta avea acces.

Anchetatorii au găsit suma de 10.000 de euro la angajatul M.V., fiul unei deputate din Bruxelles, Fadila Laanan, un fost ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.