Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cocciaretto este la fel ca mine. O să vedem mâine care este luptătoarea mai mare, spune Irina Bara

www.bihon.ro
Irina Bara

Jucătoarea Irina Bara a declarat, joi, după tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii cu Italia, că este încrezătoare că îşi va gestiona emoţiile la meciul de deschidere al confruntării de la Cluj-Napoca. Sportiva a precizat că este pregătită pentru a o înfrunta pe Elisabeta Cocciaretto, potrivit news.ro.

“Nu cred că există o onoare mai mare decât aceasta de a-ţi reprezenta ţara şi mai ales de a juca acasă. Mi-am dorit întotdeauna să fiu prezentă în echipa de Fed Cup şi să aduc mai multe victorii.

Din ce mi-au spus fetele meciul de deschidere o să fie ceva mai dificil, va fi imediat după imn, o să fie mai multe emoţii, dar eu sunt sigură că o să le gestionez şi o să mă descurc.

Nu am jucat împotriva lui Cocciaretto, dar m-am antrenat şi sunt pregătită. Este o jucătoare mai mică de înălţime, la fel ca mine, se mişcă foarte bine, este solidă pe ambele părţi şi este o luptătoare, la fel ca mine.

Citește și: BREAKING Sorina Pintea pierde PRIMUL MECI cu DNA

O să vedem mâine care este luptătoarea mai mare. Eu m-am simţit foarte bine încă de la primul antrenament şi de atunci jocul meu a crescut. Sper să se vadă asta în meciul de mâine”, a spus Bara.

Ea a menţionat că jucătoarelor din echipa României le place suprafaţa de joc de la Cluj: “Nouă ne place foarte mult suprafaţa de joc la Cluj. Este un hard normal, nici rapid nici lent. Ne simţim foarte bine. Bănuiesc că şi italiencele”.

România întâlneşte Italia vineri şi sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup.

Programul complet al confruntării este următorul:

Vineri, primul meci de la ora 15.30: Irina Bara (132 WTA) - Elisabeta Cocciaretto (111 WTA); Mihaela Buzărnescu (137 WTA) - Martina Trevisan (99 WTA)

Sâmbătă, primul meci de la ora 14.00: Irina Bara (132 WTA) - Martina Trevisan (99 WTA); Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) - Mihaela Buzărnescu (137 WTA); Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse - Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.