Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod Galben de ceață în Marea Britanie: Fenomenul 'freezing fog' va afecta sud-vestul insulei

www.radioconstanta.ro
ceață port mare

Ceaţa şi fenomenul ''freezing fog'' (ceaţă îngheţată) vor afecta mai multe regiuni din Marea Britanie în ziua de Crăciun, potrivit prognozei Met Office, care a instituit o avertizare cod galben, informează Press Association, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, MĂRTURISIRI UNICE - Cum a trăit președintele Revoluția de la 1989: Eu cred că a fost multă dezinformare

Avertizarea, valabilă din Ajunul Crăciunului, ora 3 p.m., până în ziua de Crăciun, ora 11 a.m., vizează zone extinse din partea de sud-vest a ţării până în regiunile East Midlands, Yorkshire şi Humber.

Vizibilitatea ar putea scădea sub 50 de metri în regiunile cele mai afectate.

"Fenomenele de ceaţă sau de ceaţă îngheţată se vor extinde în Ajunul Crăciunului şi vor fi dense pe alocuri. Acolo unde se va forma ceaţă, vizibilitatea ar putea scădea sub 50 de metri. Ceaţa se va împrăştia în vestul ţării şi unele regiuni din centrul Angliei în timpul nopţii, dar va persista în ziua de Crăciun în est", se precizează în prognoză.

Met Office avertizează că regiunile cu ceaţă densă din centrul şi estul Angliei ar putea afecta planurile de călătorie pe perioada Crăciunului.

În ziua de Crăciun, se vor înregistra circa 8 grade Celsius în Londra, Birmingham şi Manchester, 6 grade Celsius în Norwich, 11 grade la Belfast şi Cardiff şi 12 grade în Plymouth.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.