Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod portocaliu de ploi și inundații în Franța! Românii primesc un avertisment din partea MAE

Inquam Photos
MAE Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe a emis marți o atenționare de călătorie pentru Franța, unde autoritățile au emis avertizări Cod portocaliu de ploi și inundații.

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Franța că Meteo France a anunțat un cod portocaliu de ploi abundente și inundații pentru 10 departamente din Franța (Nord, Pas-de-Calais, Manche, Orne, Mayenne, Sarthe, Finistère, Morbihan, Loire-Atlantique, Vendée), începând de marți, 2 ianuarie, ora 6.00 până la finalul zilei de miercuri, 3 ianuarie 2024.

Cetățenii români se pot informa în timp real în legătură cu situația meteorologică accesând pagina de internet www.meteofrance.com.

Ministerul Afacerilor Externe informează că cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris +33147052966 și +33147052755. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție următoarele telefoane de permanență, în funcție de circumscripția consulară de reședință, astfel: Consulatul General al României la Paris: +33680713729; Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164; Consulatul General al României la Lyon:
+33643627736; Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.