Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod ROȘU la Timiș - mobilizare fără precedent pentru prinderea interlopului, care a împușcat mortal un polițist. Mascații SIAS au fost trimiși de la București

mascati

Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş- Severin au sosit în Timiş pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist din oraşul Recaş aflat în misiune. Căutările au fost întrerupte pe timpul nopţii şi reluate în zori.

Poliţiştii din Timiş sunt în continuare în alertă de grad zero, luni dimineaţa, şi încearcă să îl găsească pe Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, duminică după-amiaza.

Traian Băsescu, semnal de alarmă: 'Prea multe coincidențe la frontierele noastre. Ceva pare a fi în neregulă'

Lepa a fost dat în urmărire naţională, după fapta sa.

Luni dimineaţă au fost reluate căutările în zona localităţii Izvin, după ce au fost oprite pe parcursul nopţii. Totuşi, noaptea trecută, în localitate au rămas trupele de intervenţie şi au fost menţinute filtrele de circulaţie.

Mascaţii de la SIAS, sosiţi de la Bucureşti, luptătorii de la trupele special de intervenţie din Timiş, Arad şi Caraş- Severin, zeci de jandarmi înarmaţi cu pistoale mitralieră şi poliţişti îl caută pe criminal.

Un poliţist de 43 de ani de la Postul de Poliţie Recaş a fost împuşcat  mortal, în misiune, de  Ionel Marcel Lepa, căutat pentru tâlhărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.