Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, FIOROS în apărarea lui Liviu Dragnea după ieșirile din Parlament: 'Nu mai rezistăm la întrebări din partea presei securistoide'

codrin stefanescu

Secretarul ajdunct al PSD, Codrin Ștefănescu, îi ia apărarea liderului PSD Liviu Dragnea după ieșirea de astăzi, din Parlament. Dragnea a izbucnit la adresa presei după ce a fost întrebat dacă legea privind executarea unor pedepse la domiciliu îl avantajează.

 

"Sunt știri multe false, și multe bazaconii. Nu a fost nicio discuție cu puciștii din PSD în care să se afirme că oamenii trebuie să iasă din sală la acest vot. PSD nu a făcut niciodată așa ceva să își abandoneze un ministru. Moțiunea a picat, nici picior de parlamentar pucist. Doi, legat de ieșirile președintelui partidului, nici eu și nici el nu mai rezistăm la întrebări din partea presei securisto- comunistoide de tipul Realitatea, Ziare.com.

Nu e normal să pui o întrebare că o lege îl avantajează. Este aberant modul în care propaganda pune întrebări. Nu există legi care să se dea în folosul cuiva. O lege foarte bună cum e asta afectează pozitiv mii de români și familiile lor", a declarat Ștefănescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.