Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu, despre 'zvonurile de-a dreptul halucinante' cu privire la schimbarea Guvernului: 'O formă a disperării uneltelor media ale statului paralel'

codrin stefanescu

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, combate speculaţiile apărute în presă în ultimele zile, legat de o posibilă înlocuire a premierului Dăncilă. Contactat de STIRIPESURSE.RO, Ştefănescu afirmă că "în ultimele zile au apărut o sumedenie de speculaţii şi de aberaţii legate de remanierea Guvernului", iar "unele zvonuri sunt de-a dreptul halucinante".

Liderul PSD declară că electoratul partidului trebuie să ştie că "nu există nicio divergenţă între premier şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, nici nu a existat şi nici nu va exista".

CITEȘTE ȘI: Ce SUPLIMENTE sunt recomandate unei femei la 20, 30, 40, 50 și peste 60 de ani

"Nu schimbăm prim-ministrul Viorica Dăncilă. Întâlnirea pe care o facem la Constanţa, Comitetul Executiv Naţional, are pe ordinea de zi şi un punct legat de analiza activităţilor unor miniştri. Cu această analiză vine chiar prim-ministrul", a declarat Codrin Ştefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD a comentat şi zvonurile privind existenţa unor candidaţi pentru postul de prim-ministru, cum ar fi Darius Vâlcov, Mihai Fifor sau Eugen Teodorovici.

"Domnul Darius Vâlcov nu şi-a dorit, nici nu are de gând să devină vreodată prim-ministru. Rămâne la ce este el: unul dintre creierele noastre economice, din echipa care a făcut programul de guvernare, este consilierul prim-ministrului pe probleme economice, e un om foarte deştept şi foarte bine pregătit. Interviurile pe care le-a dat şi analizele pe care le-a făcut în spaţiul public au fost din această poziţie, nu de candidat la postul de prim-ministru. Legat de Mihai Fifor şi de Orlando Teodorovici, s-au vehiculat aceste două nume legat de o viitoare remaniere. La fel, ştirea este falsă. Teodorovoci va continua să fie ministru Finanţelor şi are foarte multe lucruri de făcut. La fel este şi cazul domnului Mihai Fifor, care este un foarte bun ministru al Apărării", a declarat Ştefănescu.

Întrebat de unde au apărut aceste zvonuri, dacă liderii partidului susţin că ele nu sunt adevărate, Codrin Ştefănescu a răspuns: "Este doar o formă a disperării cu care uneltele media ale statului paralel şi ale stăpânului de la Cotroceni încearcă să întreţină tot felul de idei trăznite în spaţiul public. Este, de fapt, disperarea celor care vor să dea jos un guvern legitim, prin forţă sau prin alte metode, cu cătuşe, în toate variantele posibile, pentru a-şi impune un guvern al lor. Nimic din ştirile care au apărut în spaţiul public în ultimele zile nu e adevărat."

CITEȘTE ȘI: Cinci reguli capitale: Cum să te asiguri că hackerii nu îți pot fura banii din cont .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.