Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu, reacţie-surpriză la propunerea lui Grindeanu la ANCOM. Mesaj războinic pentru Ponta

codrin stefanescu

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a fost cel mai vehement opozant al împăcării dintre Sorin Grindeanu şi liderii PSD. După propunerea fostului premier pentru funcţia de preşedinte al ANCOM, Deşi nu uită "trădarea" lui Grindeanu, Ştefănescu renunţă la scandal şi aruncă vina pe Victor Ponta.

Vezi și: OFICIAL - Sorin Grindeanu, propus de Mihai Tudose în funcția de președinte ANCOM

"E propunerea pe care a făcut-o prim-ministrul Tudose. S-a consultat cu partidul în condiţiile următoare: O parte din partid, în care se află şi domnul prim-ministru Tudose, consideră că greşeala făcută de Grindeanu nu e atât de mare cum a fost a lui Ponta. Pentru că are susţinere şi în rândul colegilor de la Timiş, iar greşeala a fost una singură în toată existenţa lui în partid, poate fi trecută această greşeală la rubrica întâmplări nefericite.

Eu nu fac parte din tabăra asta, dar sunt logic şi ţin lucrurile în frâu cât pot. Cum s-a văzut şi la ultimul incident, am ţinut lucrurile în frâu cât am putut ca să nu se aleagă praful şi să nu ne batem joc de milioane de voturi. Oamenii din România au încredere în noi să ducem la capăt ce am promis. În condiţiile astea, logica îmi spune că Tudose are dreptate. Vreau să închid orice discuţie în partid. Dacă 'piranha', cum îmi zic ei, partea radicală a partidului zice că Tudose aici e logic să facă propunerea cu Grindeanu în sensul ăsta, e ok", a declarat Codrin Ştefănescu pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi şi: Elena Udrea, dezvăluri EXPLOZIVE! Baronii PSD, săltați cu acordul liderilor de partid: 'Cred că unora le-a convenit'

Secretarul general adjunct al PSD nu adoptă aceeaşi atitudine şi în privinţa lui Victor Ponta, mai ales după declaraţiile de săptămâna trecută ale Elenei Udrea, care spunea că "baronii" PSD au fost "eliminaţi" de DNA cu acordul conducerii partidului.

"Sub nicio formă nu discutăm în aceeaşi parametri cu Victor Ponta. Mai ales că în fiecare săptămână, pe lângă faptul că se autodetonează în direct, apar declaraţii şi mărturii vizavi de relaţiile sale cu statul paralel de care rămânem şocaţi. Ultima, făcută de Elena Udrea la Comisia de control SRI, ne-a pulverizat. Declaraţiile vizavi de Ponta şi de socrul său, Ilie Sârbu, făcute de Udrea sunt atât de periculoase şi atât de grave încât nu pot fi descrise. Iată, s-au împlinit cinci zile de când aşteptăm o reacţie de la domnul Ponta, cel care şi cu incidentul cu Grindeanu a avut rolul esenţial în a ne paraliza guvernul timp de 10 zile. Domnul Ponta trebuie să iasă obligatoriu şi să spună dacă e adevărat ce spune Udrea sau nu. Adică dacă avea ştiinţă sau a fost implicat cu socru-su, în discuţiile cu statul paralel privind liderilor noştri judeţeni. De la Bunea Stancu, Nicuşor Constantinescu, Radu Mazăre, Nichita, Duicu de la Mehedinţi şi mulţi alţii. Aşteptăm un răspuns de la el. Totuşi, la Grindeanu, care a fost copil de la tineret, crescut frumos, elegant, nu a fost răul pământului, să zici că are o bubă atât de mare, nu poţi să-l compari cu Ponta sub nicio formă. Greşeala lui Grindeanu faţă de ce aflăm noi despre fostul lider de partid, căruia i-am făcut campanie şi l-am ajutat să primească 5,5 milioane de voturi, diferenţa e ca de la cer la pământ", a mai declarat Codrin Ştefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.