Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu sare în apărarea medicului Beuran: Executat pentru că a fost 'cu sufletul alāturi de PSD'

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, îi ia apărarea medicului Mircea Beuran, demis din calitatea de şef al Secţiei Clinice de Chirurgie III de la Spitalul Floreasca. Ştefănescu susţine că Beuran a devenit o ţintă pentru că ar simpatiza cu PSD.

"Doctorul Mircea Beuran este o somitate. Un reper pentru multe generatii de medici talentati. A fost si va rāmâne,in mod cert, cu sufletul alāturi de PSD. Acesta e unul dintre motivele pentru care l-au executat! Fārā milā si absolut fārā nicio logicā. Pe unul dintre cei mai mari chirurgi pe care ii are România! Cei operati si salvati de el pot umple cu usurintā un stadion. Sau Piata Victoriei. Doar cei salvati, fārā rude sau familii! Dar asta nu conteazā pentru politrucii din PNL! Pentru cā noul regim pnl-ist devine tot mai ticālos pe zi ce trece. Si vor sā ne arate asta cât se poate de clar!", scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Medicul Mircea Beuran a fost demis din calitatea de şef al Secţiei Clinice de Chirurgie III, a anunţat Ministerul Sănătăţii, în urma anchetei în cazul femeii arse în timpul operaţiei la Spitalul Floreasca. Beuran este acuzat că a încălcat o treime din obligaţiile asumate prin contractul de administrare a secţiei. Concluzia este că incidentul a fost provocat de erori umane, comise de echipa operatorie. De asemenea, au fost aplicate amenzi de aproximativ 30.000 de lei spitalului şi întregii echipe operatorii.

Peste 20 de medici de la Spitalul Floreasca au anunţat că întrerup activitatea, urmând a asigura asistenţa medicală doar pentru urgenţele majore, în urma deciziei de demitere din funcţie a prof. dr. Mircea Beuran, "înainte de finalizarea oricărei anchete".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.