Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu sugerează că Viorica Dăncilă nu ar ajunge în turul II al prezidenţialelor: 'E un coşmar'

Codrin Ştefănescu denunţă situaţia din PSD şi secretomania din jurul sondajelor comandate de partid. Fostul secretar general al PSD sugerează că o candidatură a Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale ar genera un coşmar: un tur II între Iohannis şi Barna.

Ştefănescu a declarat, la Antena 3, că întâlnirea dintre Dăncilă, Tăriceanu şi Ponta "e un fel de nu te supăra frate, ne întâlnim ca să ne vadă electoratul, dar fiecare o ţine pe a lui".

"Fifor şi Teodorovici au renunţat nu se ştie de ce, nici nu ştiu dacă erau trecuţi în sondaj. Pleşoianu şi Firea nu sunt băgaţi în seamă. Din câte ştiu eu, nici nu erau băgaţi în sondaj. Pe Şerban Nicolae tocmai l-au mazilit din funcţie, Olguţa Vasilescu e scârbită de tot şi sentimentul e împărtaşit şi de mine. Nimeni din partid nu ştie care sunt sondajele reale pe care PSD le-a achitat şi le-a făcut în ultimele 4 săptămâni. În România, în acest moment, există o parte mare din electorat care doreşte dreptate până la capăt, oameni care sunt sideraţi, care ar dori un candidat care să nu uite de acest mesaj. Nu avem niciun candidat de acest fel", a declarat Codrin Ştefănescu.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă ar putea fi un candidat bun, fostul secretar general al PSD a răspuns: "Mâine la CEx se va stabili un candidat şi ni se va cere tuturor să îl susţinem. Eu trebuie să fiu sigur că acel candidat intră în turul II. Este un coşmar să mă gândesc că în turul II va intra Barna cu Iohannis, iar electoratul nostru va trebui să alegă răul cel mai mic, iar noi să trebuiască să explicăm care e răul cel ma mic."

Avem obligaţia să intrăm în turul II. Ca să intrăm în turul II trebuie să avem un candidat care să îndeplinească următoarele criterii: să nu schimbe discursul public, să fie votat de Congres. Habar n-am ce vor decide colegii noştri, care văd că în ultima perioadă aplaudă absolut orice", a mai declarat Codrin Ştefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.