Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu anunță când va fi EXTERNAT Liviu Dragnea: 'Nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operație, în următoarele patru zile'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea rămâne internat în următoarele patru zile în spital, indiferent dacă va fi supus sau nu unei intervenții chirurgicale, iar CEx, care trebuia să aibă loc joi, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

"Pentru că nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operație, în următoarele patru zile, trebuie să stea, chit că face infiltrații. Prin urmare, luând act de decizia medicilor, am hotărât împreună să anulăm toate întâlnirile BPN, CEx, ședințele de alegeri din trei județe de săptămâna asta, la tot ce trebuia să participe și el. Activitățile zilnice ale partidului merg mai departe", a afirmat Codrin Ștefănescu, luni, pentru MEDIAFAX.

Citește și: Explicație halucinantă! De ce nu are România autostrăzi

Deputatul PSD Florin Iordache a preluat atribuțiile președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în perioada 16-24 martie, potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial.

Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Codrin Ștefănescu a precizat duminică că acesta are o dublă hernie și probleme cervicale. Social-democratul a mai spus că va fi amânată pentru o săptămână validarea în CEx a listei candidaților PSD la europarlamentare.

Citește și: Vești proaste pentru Simona Halep! Câte puncte o despart de locul 1

Instața supremă l-a citat luni, 18 martie, pe Liviu Dragnea pentru a fi reaudiat în apelul dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, însă acesta a transmis judecătorilor, prin intermediul avocatului, că este internat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.