Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu anunță: PSD își stabilește candidatul pentru prezindețialele din 2019

www.stiripesurse.ro
Codrin Ștefănescu

PSD nu va anunța candidatul la prezidențiale înainte de viitorul congres al partidului, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3. Termenul ar fi primăvara acestui an. "Trebuie să-l apărăm cu dinții, pentru că va fi vinovatul de serviciu al statului paralel", a spus Ștefănescu.

Vezi și: Sforăitul, pericol pentru sănătate. Patru măsuri esențiale înainte de a ajunge la medic

"Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul, să îl apărăm cu dinţii pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis", a spus secretarul general adjunct al PSD, adăugând că paretidul trebuie să-și asume riscul ca viitorului candidat să i se facă dosare penale.

Ideea organizării unui congres este susţinută şi de Niculae Bădălău. "Cred că un Congres ar face bine sănătăţii partidului, în care să relansăm ideile noastre politice, să relansăm viaţa politică, mai ales că 2018 este an preelectoral, ştim că în 2019 vom avea două rânduri de alegeri. În Congresul partidului, conform Statutului, nu putem alege decât vicepreşedinţii, organele de conducere. Dar nu cred că e cazul acum să facem Congres de alegeri", a adăugat el.

Vezi și: Război mocnit pe funcții în PSD. Miniștrii aflați pe indexul fiecărei tabere. Visul baronilor, motiv de frisoane pentru Dragnea

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.