Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu (A.P.P.), după eșecul Schengen: 'Atunci când ești sclav, umil, servitor, stăpânii nu dau doi bani pe tine și te tratează așa cum ești!'

Radu Pop
zin.ro
codrin stefanescu

Această bătălie pierdută privind aderarea la spațiul Schengen nu este pierdută de poporul român, ci de conducătorii vremelnici ai țării, transmite Codrin Ștefănescu, președinte A.P.P.

„Eșecul integrării în Schengen, este eșecul clasei politice din România, umilă, sclavă și în genunchi în fața stăpânilor din U.E.

Este o bubă plină de puroi care s-a spart.

Este demonstrația clară, că atunci când ești sclav, umil, servitor, stăpânii nu dau doi bani pe tine și te tratează așa cum ești!

Nu Austria sau Olanda este de vină, sau acoliții ei din politica europeană, ci noi!

Noi pentru că le-am permis să ia din România miliarde de euro, din asigurări, petrol, bănci, lemn și alte afaceri, dându-le de înțeles că suntem sclavii lor, și ei stăpânii noștri.

Noi suntem de vină, că le-am acceptat minciunile privind migrația și insecuritatea granițelor. Nu ei!

Noi suntem de vină, că suntem lași, fricoși și că am votat o clasă politică sclavă totalmente intereselor străine.

Opiniile, ideile, curajul unor români, exprimate în spațiul public, în online, că trebuia să luăm măsuri suveraniste în acest context, sunt corecte, pertinente, firești, dar nu pot fi aplicate de către o clasă politică vândută!

Să iei măsuri dure și în interesul României, este simplu, dacă România ar fi fost condusă de patrioți.

Să spui că nu vă dăm gazele prin Borealis, la Viena, că nu vă mai acceptăm ca toate profiturile OMV și ale celorlalte companii străine să fie externalizate, că nu suntem de acord cu modul în care se comportă băncile în țara noastră, toate acestea ar fi fost gesturi firești, normale, patriotice, dar nu ai cu cine!

Ne-am lăsat jecmăniți, furați, exploatați și umiliți, doar cu acordul nostru și al clasei noastre politice, fie haștag-rezist, neoglobaliste, fie vândută grupurilor de interese străine care deja controlează aproape totul în țara noastră, inclusiv pe subordonații lor, adică autoritățile române!

Nici măcar nu au fost solidare, ele, autoritățile noastre, cu vecinii noștri, care prin politica lor suveranistă, au reușit să pună cu botul pe labe pe cei de la Bruxelles, și tot sistemul lor birocratic. Așa cum a făcut Ungaria, Polonia, Cehia etc.

Nu au fost în stare să fie solidari cu vecinii noștri în ceea ce privește aderarea la Schengen, adică să facem ”bloc” comun la negocieri, cu Bulgaria și Croația.

Ne-am lăsat amânați, anchetați și etapizați, conform unei programări impuse politrucilor noștri de la București, toate acceptate, tot de către noi, până în ultima secundă.

Am ajuns bătaia de joc a acestor grupuri de interese străine, am ajuns să fim umiliți, mințiți și judecați pentru fapte inexistente, toate cu acceptul autorităților de la București, în lipsa totală de bărbăție suveranistă a conducătorilor noștri și a lipsei diplomației românești.

În concluzie:

Această bătălie pierdută nu este pierdută de poporul român, ci de conducătorii vremelnici ai țării!

Iar noi, sute de mii de români, membrii ai A.P.P. vă spunem tuturor cât se poate de clar:

Dacă nu suntem uniți, dacă nu ne întărim, dacă nu luăm poziție publică, atunci în 2024, vom pierde și bruma care ne-a mai rămas!

Iar noi cei din A.P.P., nu dorim asta și vom lupta pentru ca urmașii noștri, copiii și nepoții noștri, să nu fie sclavi într-o colonie, așa cum au decis și dirijat aceste grupuri globaliste, astăzi, prin umila și servila noastră clasă politică.

În mod clar, după acest eșec, Guvernul României, Parlamentul și Președintele ar trebui să-și dea demisia în corpore! Să aibă loc alegeri anticipate, ca oamnenii simpli din popor să preia frâiele și să schimbe în mod radical toate nenorocirile care s-au abătut asupra noastră.

În numele A.P.P. vreau să-i asigur pe români că ne vom lua revanșa, vom regla toate aceste abuzuri împotriva României, vom renegocia în modul cel mai hotărât poziția țării noastre în Europa, (atât din punct de vedere economic, politic cât și comercial) imediat după alegerile din 2024. Pentru că singura condiție, șansă, variantă este aceea de a avea alături de noi, în conducerea țării, în toate structurile, patrioți români adevărați.

Punct!”, a spus Codrin Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.