Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu dă semnalul pentru următoarele săptămâni de campanie: 'Vom elibera România de demonii care încearcă de ceva timp să o confiște'

codrin stefanescu

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, face un apel în rândul susținătorilor partidului, în prima zi după aflarea finaliștilor pentru funcția de președinte al României. Ștefănescu este de părere că greul pentru PSD abia acum începe deoarece trebuie convinși să voteze și cei care nu o apreciează pe Viorica Dăncilă.

Citește și: AGITAȚIE în PSD - A fost CONVOCATĂ ședința CEX: EXCLUDEREA Anei Birchall, pe ordinea de zi

„De abia acum incepe greul. Avem doar douā sāptāmâni in care trebuie sā-i convingem pe cei care nu ne-au votat in primul tur. Sā-i convingem cā PSD a luptat pentru unitate, nu pentru dezbinare. Pentru oameni, nu impotriva lor. Pentru pace socialā, nu pentru urā. Pentru drepturi si libertāti, nu pentru abuzuri. Pentru democratia câstigatā cu sânge in Decembrie ‘89, nu pentru protocoale secrete. Pentru români si tarā, nu pentru interese strāine. Si dacā vom reusi asta, atunci vom elibera România de demonii care incearcā de ceva timp sā o confiste!”, a precizat fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.