Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, despre PSD: 'E un fel de USR 2. Vā tremurā nădragii sā luați poziție publicā vis-a-vis de abuzurile la care este supus Liviu Dragnea!'

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, se arată dezamăgit de modul în care repezentanții social-democrați se comportă cu Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD. Codrin Ștefănescu este prieten cu Liviu Dragnea și nu și-a ascuns niciodată relația cu acesta.

„Dragā, Marcel! Lasā naibii “riposta” și “ ofensiva” noului PSD împotriva lui Klaus! Sunteți de râsul lumii, al celor care ne-au votat și susținut! Vouā vā tremurā nădragii sā luați poziție publicā vis-a-vis de abuzurile la care este supus Liviu Dragnea! Omul care v-a creat din nimic, care v-a promovat in parlament sau guvern, care v-a făcut prim miniștri, viceprim miniștri, senatori și deputați! Liderul vostru cu care mergeați la pescuit, cāruia ii datorați cariera politicā, funcțiile, aerul pe care îl respirați! Tu, Grindeanu, Stanescu și Dâncu nu sunteți decât niște slugi ai unui sistem care, prin voi, a acaparat întregul PSD! Sunteți academistii securici și trădătorii de ieri, slugile perfecte de azi! Fārā coloanā vertebralā, fārā onoare, lipsiți ce curajul elementar! Cum sā vā luptați voi cu tigrii, când v-ați trādat propriul lider? Și propriul electorat? Voi sunteți tot ceea ce votanți noștri detestā! Adicā un fel de USR 2! Punct”, a precizat Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Tribunalul București a hotărât ca Liviu Dragnea să rămână în închisoare. Deciza este una definitivă.

„Respinge contestatia formulata de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondata. Admite contestatia formulata de PICCJ -DNA impotriva sentintei, pe care o desf in parte, in sensul ca propunerea sau cererea de liberare conditionata va putea fi reinnoita dupa 27.08.2021. Definitiva”, se arată în minută.

Magistrații Tribunalului București au amânat pentru joi decizia privind eliberarea condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, arată Mediafax.

Judecătoria Sectorului 5 a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.