Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, după ce procurorul Lucian Onea, de la DNA, a fost pus sub acuzare: 'Trebuie să facem un proces foarte riguros, ca la Nurnberg'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi Codrin Ștefănescu

Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în cazul fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, pentru participaţie improprie, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, represiune nedreaptă şi cercetare abuzivă, fără a fi dispuse măsuri preventive în cauză, informează miercuri Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Codrin Ștefănescu a cerut o schimbare a regulamentelor în Parlament pentru ca viitoarele Comisii speciale să poată ancheta fără ca cei vizați să aibă posibilitatea unui refuz, așa cum s-a întâmplat cu Laura Codruța Kovesi.

”E un sistem odios, o odioșenie. A avut loc un proces celebru, la Nurnberg. În România trebuie făcut un proces foarte riguros. Comisiile speciale de anchetă trebuie să decidă pe loc, trebuie să schimbăm regulamentele în Parlament. Noi suntem obligați să modificăm legi pentru ca toți acești oameni să răspundă în fața legii.”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Pro TV pregătește mari surprize! Ei sunt cei șapte sportivi care vor intra în ”Ultimul Trib” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.