Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, după ce PSD a fost EXCLUS de la evenimentele de la Iași, la care a participat Klaus Iohannis: 'A fost o chermeză, vom SPULBERA dușmanii'

stirileprotv.ro
codrin-stefanescu

PSD a boicota evenimentul de miercuri seară organizat cu prilejul declarării Municipiului Iaşi „Capitală Istorică a României", la care a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis. La eveniment nu au fost invitaţi consilierii judeţeni ai PSD, iar Codrin Ștefănescu a lansat un atac la adresa primarului Iașiului, Mihai Chirica, dar și la adresa lui Iohannis.

”A fost o chermeză organizată de Chirică și a fost Iohannis să își facă și campanie. Mâine este Unirea Mică. A fost Chirică și cei de la PNL, cărora le-a spus că o să fie bine. Domnul Chirica uită că a candidat pe listele PSD. Era foarte zâmbitor cu el.

Nu știu cine îi face punctajul lui Klaus Werner, dar e foarte antipatic. A pronunțat greșit, a pus accentele greșit. El blochează România, folosind funcția de președinte. Ne critică țara în exterior. Noi trebuie să ținem toate lucrurile în frâu și să guvernăm și țara. Pe partea dreapta sunt niște securistoizi, și partidul lui Cioloș, și USR, după modul în care a fost creat partidul Monicăi Macovei. PSD cu ALDE vor spulbera dușmanii României.”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

Citește și: S-a aflat! Cu ce se ocupă fratele Irinei Tănase – Un apropiat al lui Liviu Dragnea, în spatele propunerii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.