Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu după demiterea lui Mircea Beuran: `noul regim pnl-ist devine tot mai ticălos pe zi ce trece`

Facebook
Mircea Beuran

Codrin Ștefănescu reacționează dur după ce medicul Mircea Beuran a fost demis din calitatea de şef al Secţiei Clinice de Chirurgie III în urma anchetei în cazul femeii arse în timpul operaţiei la Spitalul Floreasca. El susține că demiterea nu are nimic a face cu actul medical în sine și cu profesionalismul celebrului medic chirurg... ci doar cu calitatea acestuia de simpatizant al PSD:

Vezi și: Reacția celebrului chirurg Mircea Beuran, după ce a fost demis: 'Nu este motivată, nu am primit niciun raport. Voi contesta'

”Doctorul Mircea Beuran este o somitate. Un reper pentru multe generatii de medici talentati. A fost si va rāmâne,in mod cert, cu sufletul alāturi de PSD. Acesta e unul dintre motivele pentru care l-au executat! Fārā milā si absolut fārā nicio logicā. Pe unul dintre cei mai mari chirurgi pe care ii are România! Cei operati si salvati de el pot umple cu usurintā un stadion. Sau Piata Victoriei. Doar cei salvati, fārā rude sau familii! Dar asta nu conteazā pentru politrucii din PNL! Pentru cā noul regim pnl-ist devine tot mai ticālos pe zi ce trece. Si vor sā ne arate asta cât se poate de clar!”, susține Codrin Ștefănescu pe pagina lui de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.