Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu face dezvăluiri din PSD: Viitoarea conducere are obligația să facă numărătoarea paralelă a voturilor la europarlamentare

codrin stefanescu

Fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat marți, pentru STIRIPESURSE.RO, că partidul nu a făcut în noaptea alegerilor europarlamentare o numărătoare paralelă a voturilor, așa cum procedau social-democrații la fiecare rundă de alegeri, din cauza tensiunilor apărute în partid.

„Nu am mai făcut numărătoare paralelă din cauza discuțiilor care au apărut în partid după rezultatul care ne-a șocat pe toți. Când am văzut că tot mai mulți colegi se delimitează de Liviu Dragnea, mi-am depus mandatul de secretar general și nu a mai făcut nimeni numărătoarea paralelă. În partid am atras însă atenția că sunt multe semne de întrebare legate de voturile pe liste suplimentare și procese verbale care s-au închis fără să iasă cheia. După Congres, conducerea PSD are obligația să verifice cu atenție ce s-a întâmplat la alegeri”, a spus Codrin Ștefănescu.

Reamintim că fostul secretar general PSD a scris recent pe pagina sa de Facebook că la europarlamentare „s-au șterpelit 1,5 milioane de voturi”.

Citește și: SURSE - Numărătoare paralelă PSD la moțiune: pronosticul social-democraților și cele mai proaspete calcule din Parlament .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.