Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu și Mircea Drăghici au ieșit de la DNA: E posibil să fie chemați lideri PSD / Plângere la SIIJ, foarte posibilă - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
codrin stefanescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat luni, la ieșirea din sediul DNA, unde a depus împreună cu trezorierul partidului, Mircea Drăghici un document-protest față de verificările pe care procurorii le fac cu privire la cheltuielile PSD, că formațiunea e posibil să depună o plângere la SIIJ.

Codrin Ștefănescu a spus că este posibil să fie chemați la DNA, în legătură cu acest subiect, mai mulți lideri PSD.

Secretarul general PSD a indicat că s-ar putea ca partidul să treacă la acțiuni suplimentare pe subiectul controalelor DNA pe cheltuielile PSD.

Întrebat dacă se referă la o sesizare la secția specială de investigare a infracțiunilor din justiție, Ștefănescu a răspuns: „E foarte posibil, ne vom sfatui cu avocatii partidului”.

El a adăugat că PSD a știut tot ce a făcut Drăghici, în calitate de trezorier al partidului, cu banii PSD. Potrivit lui Ștefănescu, Drăghici pune în aplicare deciziile PSD legate de acțiunile partidului, după care prezintă în partid lista cu cheltuieli.

Cei doi PSD-iști au stat aproximativ 15 minute in sediul DNA să depună documentul.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost pus sub urmărire penală, în 2 aprilie, de procurorii DNA pentru că şi-ar fi însuşit 380.000 de euro din subvenţiile acordate pentru PSD, pe care i-a folosit pentru plata unui imobil, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.